Vakantiepark Witterzomer

Alles over: Vakantiepark Witterzomer

500 kampeerplaatsen + 400 permanent bewoond

Vakantiepark Witterzomer Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Nederlands


Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer

Camping beschrijving:

Lekker kamperen in ons eigen Nederland, in di mooie bossen van Drenthe. Een vakantiepark waar veel te beleven valt voor jong en oud!
U kunt op WITTERZOMER heerlijk kamperen op onze gezellige camping. Er zijn op het bungalowpark luxe vakantiehuizen met veel privacy. En voor wie er even tussen uit wil met een groter gezelschap hebben wij diverse groepsaccommodaties. Geniet van onze unieke hotelkamer, middenin het bos bijkomen van uw wandeling of fietstocht. Ook zijn er eenvoudige trekkershutten voor even back to basic, nu ook luxe trekkershutten met badkamer te huur. Wat dacht u van kamperen in een tent die al voor u klaar staat bij aankomst? Onze huurtent is ideaal voor een leuke vakantie. Ook zijn er huurchalets en koopchalets voor uw eigen plaats, 365 dagen lang.
camping wereldbol Telefoon: 0592 – 39 35 35
Adres:
Witterzomer 7
9405VE Assen
Drenthe
Nederland
52.9806300, 6.5068380

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.