Texelcamping de Shelter

Alles over: Texelcamping de Shelter

70 kampeerplaatsen + 12 te huur

Texelcamping de Shelter Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits Spaans Italiaans


Texelcamping de Shelter
Texelcamping de Shelter
Texelcamping de Shelter
Texelcamping de Shelter
Texelcamping de Shelter

Camping beschrijving:

Ook op Texelcamping De Shelter staat luxe en comfort voorop. Op deze gemoedelijke grascamping beleeft u gegarandeerd een onbezorgde kampeervakantie. De ruime staanplaatsen bevinden zich vlakbij de bossen en hebben aansluiting op prachtige wandel,- en fietsroutes. Even verderop ligt Nationaal Park Duinen van Texel. Maar ook het dorpje De Koog en het strand liggen om de hoek. Kinderen vermaken zich in de speeltuin of op het naastgelegen sportveldje.

Alle gemakken bij de hand
De comfortplaatsen op Texelcamping De Shelter hebben een televisieaansluiting en zijn zelfs aangesloten op water en riool. Het sanitairgebouw heeft een afwasmachine, twee wasmachines en een droger. Heeft u geen tent, caravan of camper, maar wilt u wel genieten van een gezellige kampeervakantie? Huur dan één van de zeven volledig ingerichte bungalowtenten.
camping wereldbol Adres:
Boodtlaan 43
1796BD De Koog
Texel
Noord-Holland
Nederland
53.1034290, 4.7694400

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.