Natuurcamping De Lemeler Esch

Alles over: Natuurcamping De Lemeler Esch

210 kampeerplaatsen + 17 te huur

Natuurcamping De Lemeler Esch Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Natuurcamping De Lemeler Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch
Natuurcamping De Lemeler Esch

Camping beschrijving:

Komt u met uw eigen kampeermiddel naar Overijsel, of wilt u liever huren op de camping? Bent u alleen, met zijn tweetjes of met het gezin? Onze gasten kiezen bewust voor rust en ruimte in de natuur en de kwaliteit van een 4,5 sterren camping Nederland. De Lemeler Esch is een natuurcamping met veel voorzieningen! De camping is hondenvrij.

De Lemeler Esch is een camping dichtbij Ommen. Een gezellig vakantieplaatsje op 6 km. afstand van Natuurcamping De Lemeler Esch. Ommen heeft een bijzonder centrum met oude gevels, veel leuke winkeltjes, gezellige terrassen en restaurants. Door het vakantieplaatsje stroomt rivier De Vecht. Verder zijn er tal van culturele bezienswaardigheden en fraaie boerenhoeven en landschappen. Voor ieder wat wils!
camping wereldbol Telefoon: 0000
Adres:
Lemelerweg 16
8148PC Lemele
Overijssel
Nederland
52.4665210, 6.4282160

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.