Camping de Paardekreek

Alles over: Camping de Paardekreek

120 kampeerplaatsen + 110 te huur en 260 permanent bewoond

Een [Hart]verwarmende vakantie met kampeergevoel!
Camping de Paardekreek Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits


Camping de Paardekreek
Camping de Paardekreek
Camping de Paardekreek
Camping de Paardekreek

Camping beschrijving:

Met het hele gezin verblijven op een perfecte locatie waar van alles te doen is voor jong en oud? Kom dan bij de Paardekreek vakantie vieren. Aan de kinderen word gedacht doordat er tijdens de vakanties een heus recreatieteam aanwezig is en ook een speciaal team voor de jongeren onder ons. Voor hen hebben we een speciaal sportprogramma ontwikkeld. Een zeilschool is er ook waar de kinderen een cursus optimist varen kunnen volgen.

De Paardekreek biedt tal van faciliteiten voor alle gasten. Zo is er een supermarkt, snackbar en een restaurant met terras aan het water, een overdekt peuterzwembadje, waterspeelparadijs, binnenspeeltuin, een tennisbaan, tokkelbaan en grote buitenspeeltuin. Bootverhuur, zeilles en wakeboardles behoren tot onze watersportvoorzieningen.
camping wereldbol Adres:
Havenweg 1
4484NT Kortgene
Zeeland
Nederland
51.5545630, 3.8047080

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.