Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

Alles over: Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

329 kampeerplaatsen + 282 te huur en 301 permanent bewoond

Oostappen Vakantiepark Elfenmeer Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Oostappen Vakantiepark Elfenmeer
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer
Oostappen Vakantiepark Elfenmeer

Camping beschrijving:

Oostappen Vakantiepark Elfenmeer is werkelijk elfachtig mooi. Ook dit park van de Oostappen Groep ligt vlakbij een mooi natuurgebied: Nationaal Natuurpark 'De Meinweg'. Het aanbod van waterpret is hier prachtig: het Elfenmeer en de buitenzwembaden zijn een bron van plezier voor iedere vakantieganger. De spectaculaire waterglijbanen zijn voor de durfals en de waaghalzen! Bovendien maakt u als gast gratis gebruik van het overdekte zwemparadijs op Vakantiepark Hengelhoef.

Natuurlijk is er daarbuiten ook nog veel meer te beleven, zoals u gewend bent op een Oostappen Vakantiepark: volop entertainment, sport, spel, shows, etc. En natuurlijk is er een grote plaza waar het gezellig genieten is van een lekker hapje en drankje. Een echte elfenbelevenis ervaren? Kom hier op vakantie en u wilt nooit meer naar huis!
camping wereldbol Adres:
Meinweg 1
6075NA Herkenbosch
Limburg
Nederland
51.1604900, 6.0923600

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.