Camping Park Waterbos

Alles over: Camping Park Waterbos

135 kampeerplaatsen + 53 te huur en 250 permanent bewoond

Campings en vakantieparken van Molecaten
Camping Park Waterbos Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Camping Park Waterbos
Camping Park Waterbos
Camping Park Waterbos
Camping Park Waterbos
Camping Park Waterbos

Camping beschrijving:

Naar de camping aan zee!

Is een camping aan zee uw ultieme vakantieplekje? Dan is camping Waterbos door de ligging op slechts een paar minuten lopen van zee een hele goede keus voor uw kampeervakantie!

De grote bomen, de vijver en de centrale speeltuin op camping Waterbos zijn sfeerbepalend. Ze geven deze camping aan zee het knusse en gezellige karakter. Centraal op de camping vindt u de bistro met bar en ’t winkeltje. Vanaf zomervakantie 2011 is het ook genieten van het verwarmde buitenzwembad!

Zodra het zonnetje schijnt vindt u hier ook het terras waar u na terugkomst van een dagje zee onder genot van een drankje nageniet van de dag of lekker van een ijsje smikkelt met de kinderen.Camping Waterbos aan zee biedt voldoende faciliteiten en is dé plek voor een geslaagde en lekker luie of juist actieve ‘zon-zee-strand’ vakantie!
camping wereldbol Adres:
Duinrand A 11
3235CC Rockanje
Zuid-Holland
Nederland
51.8800920, 4.0540120

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.