Molecaten park de Leemkule

Alles over: Molecaten park de Leemkule

Campings en vakantieparken van Molecaten
Molecaten park de Leemkule Naar website
Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Nederlands


Molecaten park de Leemkule
Molecaten park de Leemkule
Molecaten park de Leemkule
Molecaten park de Leemkule
Molecaten park de Leemkule

Camping beschrijving:

De camping van De Leemkule ligt temidden van het Veluwse bos. Voor wie ’s ochtends graag gewekt wil worden door de vogels in het bos is het een heerlijke camping. De kampeervelden zijn ruim en worden omzoomd door loof- en naaldbomen. Vanaf de camping fietst u in een klein kwartiertje door het bos naar de mooie Hanzestad Hattem of start u met één van de talloze fiets- of wandelroutes over de Veluwe of door de IJsselvallei. Op de camping in het bos is er voor jong en oud van alles te doen. Van zwemmen tot tennis, van lekker uit eten tot het halen van een snack of pizza, van kinderanimatie tot een fijne avondwandeling door het bos rondom de camping.

Wat is uw manier van kamperen in de bossen?

Komt u graag voor een korte vakantie naar de camping? Of wilt u lekker lang blijven en kiest u voor een seizoenplaats of vaste staanplaats in de Veluwse bossen? De keus is aan u.
camping wereldbol Adres:
Leemkuilen 6
8051PW Hattem
Gelderland
Nederland
52.4542910, 6.0396520

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.