..Bungalowpark De Lindenberg

Alles over: ..Bungalowpark De Lindenberg

..Bungalowpark De Lindenberg Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Nederlands


..Bungalowpark De Lindenberg
..Bungalowpark De Lindenberg
..Bungalowpark De Lindenberg
..Bungalowpark De Lindenberg
..Bungalowpark De Lindenberg

Camping beschrijving:

Bungalowpark "De Lindenberg" is een overzichtelijk en gemoedelijk vakantiepark in Overijssel. Op de grens van Twente en Salland, met vrijstaande, gelijkvloerse bungalows van 2 tot 8 personen. Op het vakantiepark is bij elke bungalow een parkeerplaats aanwezig. Bungalowpark "De Lindenberg" is prachtig gelegen in Overijssel, precies tussen twee unieke natuurgebieden van Twente en Salland. Namelijk Nationaalpark de Sallandse Heuvelrug, beter bekend als de Holterberg, en natuurreservaat de Borkeld.

Het vakantiepark is door haar unieke ligging in de prachtige bos en heide omgeving van Overijssel bij uitstek geschikt als uitvals basis voor het wandelen en fietsen in Twente en Salland of voor het maken van leuke dagtrips.
Wij, als vakantiepark, richten ons hoofdzakelijk op senioren, medioren, en de gezinnen met kinderen (12 jaar).
Het centrum gedeelte van het vakantiepark is autovrij zodat uw (klein) kinderen zich veilig en naar hartenlust kunnen vermaken in de uitgebreide speeltuin.
camping wereldbol Adres:
Borkeldsweg 57
7451TA Holten
Overijssel
Nederland
52.2754090, 6.4445390

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.