Vakantiepark De Meerpaal

Alles over: Vakantiepark De Meerpaal

181 kampeerplaatsen + 113 te huur

Een [Hart]verwarmende vakantie met kampeergevoel!
Vakantiepark De Meerpaal Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits


Vakantiepark De Meerpaal
Vakantiepark De Meerpaal
Vakantiepark De Meerpaal
Vakantiepark De Meerpaal
Vakantiepark De Meerpaal

Camping beschrijving:

Direct aan voet van de duinen gelegen, omgeven door bosaan de rand van Zoutelande op het schiereiland Walcheren vind u onze gezellige familiecamping de Meerpaal! Het grootste speelschip van Nederland staat bij ons op het terrein en in de schoolvakanties is er animatie op ons terrein aanwezig.

Ardoer Camping resort de Meerpaal is al ruim 55 jaar gelegen in een zeer rustige omgeving aan de Zeeuwse Rivièra. Sinds 2009 zijn er 75 comfortplaatsen met eigen sanitair, 66 splinternieuwe chalets, een wellnesscentrum , een VOC speelschip,en een restaurant bijgekomen.

Onze camping ligt 15 minuten lopen van het centrum van de gezellige familiebadplaats Zoutelande. De ligging is dan ook uniek: aan de rand van het dorp, rondom in het bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar u direct toegang heeft tot het mooie en unieke Zoutelandse zuiderstrand met gemiddeld 150 meer zonne-uren dan de rest van Nedeland.
camping wereldbol Adres:
Werendijkseweg 14
4374NT Zoutelande
Zeeland
Nederland
51.4957110, 3.5064000

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.