Oostappen Vakantiepark Zilverstrand

Alles over: Oostappen Vakantiepark Zilverstrand

759 kampeerplaatsen + 179 te huur en 350 permanent bewoond

Oostappen Vakantiepark Zilverstrand Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits Spaans


Oostappen Vakantiepark Zilverstrand
Oostappen Vakantiepark Zilverstrand
Oostappen Vakantiepark Zilverstrand
Oostappen Vakantiepark Zilverstrand
Oostappen Vakantiepark Zilverstrand

Camping beschrijving:

Zon, strand, piraten, een prachtig subtropisch zwemparadijs, diverse gezellige horeca voorzieningen en het sfeervolle centrumgebouw zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie op Vakantiepark Zilverstrand in de provincie Antwerpen.

Dit park heeft een ware metamorfose ondergaan, en alle vakantiegangers zijn aangenaam verrast over de mooie ligging en de vele faciliteiten. In het subtropisch zwemparadijs raas je met een sneltreinvaart naar beneden van de familieglijbaan, in het Turks stoombad is het heerlijk relaxen en in de recreatieve sauna kom je even helemaal tot jezelf. Buiten glijden de waterfietsen over het meertje en langs de wateroever vindt u ook hier weer vele hengelaars die regelmatig een gigantische snoek of karper aan de haak slaan.

Het gezellige Zilverstand Plaza is een verzamelplek voor de levensgenieters: een hapje en een drankje en verder volop genieten!
camping wereldbol Adres:
Kiezelweg 17
2400 Mol
Antwerpen
Vlaams Gewest
Belgie
51.2076563, 5.1662254

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.