Minicamping De Nachtegaal

Alles over: Minicamping De Nachtegaal

30 kampeerplaatsen

Minicamping De Nachtegaal Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Minicamping De Nachtegaal
Minicamping De Nachtegaal
Minicamping De Nachtegaal
Minicamping De Nachtegaal
Minicamping De Nachtegaal

Camping beschrijving:

Mini camping De Nachtegaal is landelijk en rustig gelegen in één van de mooiste delen van de Gelderse Achterhoek. Onze gezellige camping ligt tussen Vorden en Hengelo (gld). De camping is speciaal voor mensen die willen genieten van de Achterhoekse natuur en lekker tot rust willen komen. De camping maakt onderdeel uit van het woonzorgproject Woonerf Luscinia, en wordt deels beheerd door de bewoners met een verstandelijke beperking of autisme.

Onze camping is een uitstekend vertrekpunt voor diverse sportieve bezigheden en leuke dagtrips. Denkt u maar eens aan fiets- of wandeltochten, maar ook voor skeeler- en skatetochten en bijvoorbeeld Nordic Walking.
camping wereldbol Telefoon: 0575-523671
Adres:
Lankhorsterstraat 21
7255LC Hengelo
Gelderland
Nederland
52.0721970, 6.2803570

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

6 Horeca / shops

7 Sport

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentGustocampFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.