Camping de Zandput

Alles over: Camping de Zandput

268 kampeerplaatsen + 375 te huur en 268 permanent bewoond

Camping de Zandput Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Camping de Zandput
Camping de Zandput
Camping de Zandput
Camping de Zandput
Camping de Zandput

Camping beschrijving:

Het avontuur begint al als u de autoweg verlaat. Vanaf familiebadplaats Vrouwenpolder rijdt u via mooie polderweggetjes en dijkjes de duinen tegemoet. Midden in de duinen, op een plek waar vroeger zand uit de binnenkant van de duinen werd gehaald, ligt onze familiecamping De Zandput. Maar niet alleen zand, ook het zoete water werd vroeger onttrokken aan de duinen. Dit voormalige ‘waterwingebied’ is nu een oase van rust en natuurschoon pal naast de camping. Welke uitgang van de camping u ook kiest, u gaat altijd het avontuur of de natuur tegemoet: het Noordzeestrand, stadjes en dorpjes op het eiland Walcheren, het Veerse meer of wandel- en fietspaden langs dijken, bossen of polderlandschappen. Daarnaast liggen op een kleine 20 minuten rijden het kuuroord De Parel.

De stranden van Vrouwenpolder hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.
camping wereldbol Adres:
Vroondijk 9
4354NN Vrouwenpolder
Zeeland
Nederland
51.5862880, 3.6053040

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Tentholidays, Family Holidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysTentholidaysFamily HolidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.