Landgoed 't Wildryck

Alles over: Landgoed 't Wildryck

60 kampeerplaatsen + 102 te huur en 120 permanent bewoond

Landgoed 't Wildryck Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Nederlands Duits


Landgoed 't Wildryck
Landgoed 't Wildryck
Landgoed 't Wildryck
Landgoed 't Wildryck
Landgoed 't Wildryck

Camping beschrijving:

Landgoed ’t Wildryck, een uniek domein in een unieke omgeving. De prachtige landhuizen – waarvan vele met bedstee – liggen aan de rand van het natuurgebied Drents-Friese Wold. Op het landgoed vermaken kinderen zich in het overdekte zwembad, bij de dierenweide, de openlucht- en overdekte speeltuin. In het gezellige Pannenkoeckenhuys wacht een heerlijk smulfestijn. In de vakantieperioden kunnen er verse broodjes en een krant op uw landhuis worden afgeleverd. Dat maakt uw vakantiegevoel op Landgoed ’t Wildryck compleet!
Ondanks de vele faciliteiten op het park, is het ook leuk om buiten het landgoed eens een kijkje te nemen in het prachtige bos. Maak een wandeling en geniet van de levendige natuur. Bezoek schilderachtige dorpjes in de omgeving en fiets over de kilometerslange fietspaden. Heeft u kinderen die graag actie willen? Met Speelstad Oranje, Plopsaland Coevorden en Dierenpark Emmen kunnen zij hun hart ophalen.
camping wereldbol Telefoon: 0521-591207
Adres:
Groningerweg 13
7981LA Dieverbrug
Drenthe
Nederland
52.8626778, 6.3518961

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.