Vakantiepark `t Akkertien

Alles over: Vakantiepark `t Akkertien

136 kampeerplaatsen + 16 te huur en 152 permanent bewoond

Een [Hart]verwarmende vakantie met kampeergevoel!
Vakantiepark `t Akkertien Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Vakantiepark `t Akkertien
Vakantiepark `t Akkertien
Vakantiepark `t Akkertien
Vakantiepark `t Akkertien
Vakantiepark `t Akkertien

Camping beschrijving:

Vakantiepark `t Akkertien is gelegen aan de rand van Vollenhove (N.W. Overijssel) in een mooi en waterrijk natuurgebied waar je heerlijk kunt vissen, fietsen wandelen en varen. De Camping beschikt over toeristische kampeerplaatsen, camperplaatsen, een prachtig chaletpark, een luxe groepsaccommodatie en unieke helikopter die fraai zijn gelegen op ons glooiende terrein.
In de omgeving van Waterrijk Weerribben en Wieden en rond ons park is een keur aan vismogelijkheden. Natuurlijk bij ons in de visvijvers waar je kan vissen zonder visvergunning.

Over nachten in een Echte MI2 helikopter het kan op vakantiepark `t Akkertien. Het heeft de luxe van een trekkershut, en het is een avontuur om er te komen maar het is wel super gaaf. Want wie kan nu zeggen dat hij/zij in een helikopter heeft geslapen?
camping wereldbol Adres:
Noordwal 3
8325PP Vollenhove
Overijssel
Nederland
52.6725823, 5.9401999

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.