Molecaten Park De Koerberg

Alles over: Molecaten Park De Koerberg

147 kampeerplaatsen + 47 te huur en 140 permanent bewoond

Campings en vakantieparken van Molecaten
Molecaten Park De Koerberg Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg
Molecaten Park De Koerberg

Camping beschrijving:

De Koerberg, lekker kamperen op de Veluwe. Heerlijk gelegen aan het aangrenzende Zwolse bos. maar ook de Renderklippen met zijn heidegebieden zijn gewoon fantastisch. Of houd u van zwemmen in ons zwembad op het park, of het nabij gelegen Heerderstrand voor verkoeling en waterpret!

Op De Koerberg kunt u heerlijk kamperen op de zonnige kampeervelden met her en der prachtige hoge dennen. Misschien houdt u meer van een plek met beschutting van groene hagen. Natuurlijk zijn er ook schitterende plaatsen in buurt van de speeltuin waar uw kinderen direct kunnen spelen? De keus is aan u.

Camping De Koerberg beschikt sinds juni 2011 over een vernieuwd en luxe sanitair gebouw (met aangename vloerverwarming tijdens koude dagen) met toiletten, douches en afwasgelegenheid. Natuurlijk bieden we u op De Koerberg het gemak van een campingwinkeltje voor uw verse broodjes en de krant.
camping wereldbol Telefoon: 0578-699810
Adres:
Koerbergseweg 4 I
8181LL Heerde
Gelderland
Nederland
52.4068868, 6.0434132

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.