Recreatiepark TerSpegelt

Alles over: Recreatiepark TerSpegelt

472 kampeerplaatsen + 90 te huur en 349 permanent bewoond

Recreatiepark TerSpegelt Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits


Recreatiepark TerSpegelt
Recreatiepark TerSpegelt
Recreatiepark TerSpegelt
Recreatiepark TerSpegelt
Recreatiepark TerSpegelt

Camping beschrijving:

Op camping TerSpegelt, gelegen in het bosachtige natuurgebied De Kempen, bent u aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie. Deze prachtige 5-sterren camping biedt veel rust, ruimte en recreatieve en sportieve voorzieningen voor het hele gezin.

Zowel buiten als binnen is het leuk op camping TerSpegelt. Buiten vindt u onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan en de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. Er is ook een voetbalveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een klimwand, een tokkelbaan, een speeltuin, een airtrampoline en een nieuwe PumpTrack.
Daarnaast zijn er veel overdekte voorzieningen op camping TerSpegelt, waaronder een supermarkt, een strandpaviljoen, een snackbar, een kantine en 2 restaurants.
camping wereldbol Telefoon: 0497-512016
Adres:
Postelseweg 88
5521RD Eersel
Noord-Brabant
Nederland
51.3381480, 5.2934060

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.