Vakantiepark Beekse Bergen

Alles over: Vakantiepark Beekse Bergen

413 kampeerplaatsen + 282 te huur en 236 permanent bewoond

Vakantiepark Beekse Bergen Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits Spaans


Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen

Camping beschrijving:

Brabantse gezelligheid en Afrikaans avontuur vinden elkaar op Vakantiepark Beekse Bergen. Op loopafstand van het safaripark met 1.250 wilde dieren(!) en ongekende water- en speelpret in Speelland Beekse Bergen, vindt u kampeerplaatsen, Chalets, blokhutten en Jungalows met een beestachtig leuke print!
Middenin Vakantiepark Beekse Bergen vindt u de Afrika Club. Vanaf daar heeft u uitzicht op het grote Victoriameer en het zandstrand. Binnen vindt u een restaurant, het Kruger Café, een snackbar, een uitgebreide supermarkt en het Junglebad met verschillende glijbanen!
Op het vakantiepark kunt u waterfietsen, midgetgolfen en vissen. Ook een avondje uit eten in het restaurant, smikkelen in de snackbar en een uitbundige plons in het verwarmde Junglebad behoren tot de mogelijkheden. In en om de Afrika Club verzorgt het animatieteam tal van activiteiten en entertainment.
camping wereldbol Adres:
Beekse Bergen 1
5081NJ Hilvarenbeek
Noord-Brabant
Nederland
51.5157490, 5.1169090

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.