Vakantiepark HunzePark

Alles over: Vakantiepark HunzePark

Vakantiepark HunzePark Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Vakantiepark HunzePark
Vakantiepark HunzePark
Vakantiepark HunzePark
Vakantiepark HunzePark
Vakantiepark HunzePark

Camping beschrijving:

Rust en actie vormen een attractieve combinatie op Hunzepark, gelegen op de flanken van de Hondsrug in Drenthe! Het recreatieve team vermaakt hier jong en oud met leuke activiteiten; van bingo tot survival en van playbackshow tot kanofakkeltocht. Als parkgast heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs van Vakantiepark Hunzedal. Zomers kunt u ook een duiknemen in het verwarmde openluchtzwembad op dit park. Bent u met een groep van dertig à veertig personen? Geen probleem! Hier zijn accommodaties van diverse grootte en prijs. Tel daar de vele mogelijkheden voor outdooractiviteiten bij op en het is duidelijk: dit is ook een ideale locatie voor scholen, bedrijven en kinderpartijtjes!
De waterrijke omgeving biedt volop gelegenheid om te vissen, kanoën, zwemmen en varen. Behalve de vele spannende mogelijkheden voor outdoor actie, kunt u natuurlijk ook de rust en schoonheid van de natuur opzoeken in dit aantrekkelijke landschap.
camping wereldbol Adres:
Hunzepark 4
9514BW Gasselternijveen
Drenthe
Nederland
52.9821290, 6.8346770

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.