Camping de Sprookjesmolen Pohadkovy Mlyn

Alles over: Camping de Sprookjesmolen Pohadkovy Mlyn

25 kampeerplaatsen

Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits

Camping beschrijving:

Camping de Sprookjesmolen (in het Tsjechisch Pohadkovy Mlyn) is een kleinschalige camping met 25 Kampeerplaatsen en wordt gerund door Nederlandse eigenaren.
De camping is centraal gelegen en heeft heel veel tips voor activiteiten voor fietsers, wandelaars en gezinnen met kinderen in zowel het Boheems paradijs als het Reuzengebergte.
We zijn pas in 2012 geopend en hebben dus gloednieuw sanitair en een gezellige bar waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, thee of pivo.
Een grote beek stroomt achter langs het camping terrein en op 5 minuten rijden bevind zich het mooie gemeente buitenzwembad.
Natuurlijk is er een kampvuurplaats waar op z'n Tsjechisch een worst gebakken kan worden.
In de activiteitenruimte is het goed vertoeven voor de jeugd en de trampoline en het kinderdoolhof houd de kleinere kids bezig. Bij voldoende kinderen worden er ook leuke activiteiten georganiseerd.
De buurtwinkel is in het dorp op 5 minuten rijden en het restaurantje op loopafstand.
camping wereldbol Adres:
Dolni Kalna 28
54371 Dolní Kalná
Trutnov
Hradec Kralove
Tsjechie
50.5385650, 15.6552200

Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.