Vakantiepark Hunzedal

Camping Info Prijslijst Prijslijst Prijslijst

Alles over: Vakantiepark Hunzedal

275 kampeerplaatsen + 235 te huur en 11 permanent bewoond

Vakantiepark Hunzedal Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal
Vakantiepark Hunzedal

Camping beschrijving:

Vakantiepark het Hunzedal, een veelzijdig vakantiepark, De ideale camping en vakantiebestemming. Bij goed weer geniet u van het schitterende recreatiemeer. Maar ook bij wat minder weer is hier nog volop te beleven. De prachtige omgeving nodigt uit voor wandel- en fietstochten. En in de avond heerlijk bijkomen in uw accommodatie.

In 2014 is het Hunzedal uitgeroepen tot beste camping van 2014. Het maximale aantal van 5 sterren is behaald in de nieuwe, gezamenlijke classificatie van de twee kampeerorganisaties. In totaal zijn er in heel Europa 144 campings met deze titel.

Het park beschikt tevens over een Adventure hal. In deze hal worden vanuit het recreatieprogramma activiteiten georganiseerd. Er is een mogelijkheid om te klimmen, handboogschieten en een weg te zoeken door het ondergronds labyrint. het recreatieteam zorgt 365 dagen per jaar voor animatie op het park.
camping wereldbol Adres:
De Drift 3
9531TK Borger
Drenthe
Nederland
52.9225402, 6.8056188

U kunt hier uw vakantie op deze camping boeken:

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.