Camping Turiscampo

Alles over: Camping Turiscampo

329 kampeerplaatsen + 123 te huur

Camping Turiscampo Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Portugeese
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits Spaans Portugees


Camping Turiscampo
Camping Turiscampo
Camping Turiscampo
Camping Turiscampo
Camping Turiscampo

Camping beschrijving:

Onze Camping is het hele jaar geopend en ligt op 5 kilometer van Lagos, "de parel in de kroon van de Portugese Algarve", en op 25 kilometer van Cabo São Vicente, het meest westelijke punt in Europa en de thuishaven van vele beroemde, historische Portugese zeevaarders.

“Met een oppervlakte van 82.000m2 telt de camping 200kampeerplaatsen van 70 tot 100m2met elektriciteit - sommige zijn voorzien vanwater en afvoer -en 126bungalows en stacaravans, waarvan sommigeuitgerust met vaatwasseren airconditioning.“

De Algarveligt op de scheidslijn vanhet Atlantisch en mediterraan zeeklimaat, dewinters zijn zacht, de zomerszijn overdag warm, maar ‘s nachtskoel.
PWebeschikken overmoderneen elegantefaciliteiten: sanitairevoorzieningen metindividuele douchecabines, er is een speciale ruimte voor kinderen en zelfs een wasruimte met warm watervoor uw huisdieren.Tevens beschikken we over een zwembad, jacuzzi, restaurant-bar-afhaalrestaurant en eenwellnesscentrum. ”.
camping wereldbol Adres:
Estrada Nacional 125
8600-109 Praia da Luz
Algarve
Faro
Portugal
37.1011700, -8.7322900

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.