Recreatiepark De Boshoek

Alles over: Recreatiepark De Boshoek

111 kampeerplaatsen + 60 te huur en 298 permanent bewoond

Recreatiepark De Boshoek Naar website
Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


Recreatiepark De Boshoek
Recreatiepark De Boshoek
Recreatiepark De Boshoek
Recreatiepark De Boshoek
Recreatiepark De Boshoek

Camping beschrijving:

Recreatiepark De Boshoek heeft ook een prachtige camping op de Veluwe, in Voorthuizen. Een goede locatie, want op de Veluwe is veel te beleven en kunt u naast fietsen en wandelen nog veel meer verwachten. Denk aan talloze attracties en bezienswaardigheden; na Florida heeft de Veluwe de grootste dichtheid van attractieparken ter wereld.
Kamperen in Nederland met het hele gezin

Als uw kinderen genieten, dan heeft u zelf ook vakantie. Wilt u kamperen, in Nederland of elders, dan is het vinden van de geschikte camping het belangrijkst. Bij de camping op de Veluwe van De Boshoek zit u dan goed. Speciaal voor ouders met jonge kinderen zijn er 2 autovrije velden met een eigen speeltuin. In de kindervakantie is er een animatieteam aanwezig die uw kinderen op de velden ophaalt met de “Keessie mobiel” en de kinderen ook weer thuis brengt na afloop.
camping wereldbol Adres:
Harremaatweg 34
3781NJ Voorthuizen
Veluwe
Gelderland
Nederland
52.1872420, 5.6303275

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.