.. Villapark Várgesztes

Alles over: .. Villapark Várgesztes

.. Villapark Várgesztes Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits


.. Villapark Várgesztes
.. Villapark Várgesztes
.. Villapark Várgesztes
.. Villapark Várgesztes

Camping beschrijving:

Om samen met vrienden en familie ontspanning te zoeken, biedt het Villapark Várgesztes, 70 km ten westen van Budapest, uitstekende recreatieve- en sportieve mogelijkheden.

Het vakantiepark bestaat uit 125 ruime vrijstaande villa’s en telt vele voorzieningen om een fijne vakantie te garanderen. Het ruim opgezette park met grote tuinen rondom de villa’s ligt in een rustige omgeving in de buurt van prachtige meren en bossen aan de voet van het Vértesgebergte, 1 km verwijderd van het dorp Várgesztes.

Het hele jaar door biedt het vakantiepark veel recreatiemogelijkheden, of u nu een liefhebber bent van ongerepte natuur, van sport of van historische- en culturele waarden.

Voor uw verblijf in de persoonlijke sfeer, samen met familie en vrienden of voor de organisatie van congressen en andere evenementen, bieden wij uitstekende mogelijkheden en faciliteiten.
camping wereldbol Adres:
Arany János utca
2824 Várgesztes
Komáromi
Hongarije
47.4847190, 18.3877900

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentGustocampFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.