Camping Wirfttal

Alles over: Camping Wirfttal

155 kampeerplaatsen + 220 te huur en 100 permanent bewoond

Camping Wirfttal Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Nederlandse
Wij spreken: Engels Nederlands Frans Duits


Camping Wirfttal
Camping Wirfttal
Camping Wirfttal
Camping Wirfttal
Camping Wirfttal

Camping beschrijving:

De camping van Landal Wirfttal ligt in de bergen aan het kabbelende riviertje de Wirft. Midden in het groen. Met uw tent, caravan of camper in de Eifel. Liever wat meer comfort? Dan kiest u voor een luxe stacaravan. De kids vermaken zich op het park en u geniet van het uitzicht vanaf uw plek.

Sins eind juni 2015 heeft het gehele park een nieuwe uitstraling. De receptie en de parkshop zijn in één gebouw ondergebracht. Langere openingstijden en een uitgebreider assortiment! Op het nieuwe terras aan het riviertje de Wirft kunt u genieten van een drankje en kleine snack. U kunt nu ook broodjes laten bezorgen op de camping en plezier beleven in de nieuwe recreatieplas met strand.
camping wereldbol Adres:
Wirftstraße
54589 Stadtkyll
Rheinland-Pfalz
Duitsland
50.3392470, 6.5392320

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.