Camping Interpals

Alles over: Camping Interpals

311 kampeerplaatsen + 228 te huur en 31 permanent bewoond

Camping Interpals Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Spaanse
Wij spreken: Engels Nederlands Duits Spaans Italiaans


Camping Interpals
Camping Interpals
Camping Interpals
Camping Interpals
Camping Interpals

Camping beschrijving:

Stel je voor je vakantie in de buurt van een mooie lange strand van goudgeel zand aan de voorkant van de “Medes-eilanden”, in de buurt van het ommuurde dorp Pals, in het hart van de Costa Brava. Uw accommodatie zal onder een prachtig dennenbos op een heuvel in een rustige familie camping worden geplaatst. U zult genieten van een bezoek aan de Costa Brava, de zandstranden en baaien met turquoise wateren, ommuurde middeleeuwse dorpjes, een duik nemen in de feestelijke zomerse sfeer van Catalaanse steden. In de omgeving, de “Natural Park en de Medes-eilanden Montgrí” ideaal voor duikers en windsurfers, en mooie fietstochten tussen Pals rijstvelden en de blauwe zee.

De camping beschikt over een zwembad en een grote openlucht “jacuzzi”, omgeven door een groot zonneterras met natuurgras.Leuke camping met entertainment gedurende de zomer en in alle the weekends van het buiten seizoen.
camping wereldbol Adres:
Av. Mediterranea S/N
17256 Pals
Costa Brava
Girona
Cataluña
Spanje
41.9808180, 3.2001820

U kunt hier uw vakantie op deze camping boeken:

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.