Camping Sokol Praha

Alles over: Camping Sokol Praha

37 kampeerplaatsen + 41 te huur

Camping Sokol Praha Naar website
Email deze camping

Nationaliteit eigenaar: Tsjechische
Wij spreken: Engels Frans Duits Italiaans


Camping Sokol Praha
Camping Sokol Praha
Camping Sokol Praha
Camping Sokol Praha
Camping Sokol Praha

Camping beschrijving:

****CAMPING SOKOL PRAHA

Paradijselijke camping dichtbij het centrum van Praag

Camping Sokol Praha is een camping, gelegen in de natuur en dichtbij het centrum van Praag. Het is een ideale camping voor families met kinderen en voor senioren, die tijdens hun vakantie op zoek naar een combinatie van natuur en binnen een half uur in de stad willen zijn.

De service die op de camping wordt gegarandeerd is van hoge Europese kwaliteit. Camping Sokol Praha is een viersterrencamping. De camping wordt jaarlijks beoordeeld door Camping Clubs en verschillende reisorganisaties. Camping Sokol Praha is de enige viersterrencamping in Praag en biedt korting voor ACSI-leden en is een ANWB erkende camping.
Accomodatie

Op een groot grasveld bieden wij plekken in de zon en in de schaduw voor caravans, campers en tenten. We verhuren ook sfeervolle, compleet ingerichte staancaravans, waar u op een rustige, relaxede manier uw vakantie kunt beleven, omringd door de natuur.
camping wereldbol Adres:
Národních hrdinů 290
19012 Praha
Prague
Prague
Tsjechie
50.0885550, 14.5831600

YouTube Video


Camping Faciliteiten

1 Over de camping

2 Staanplaatsen

3 Sanitair

4 Water / zwemmen

5 Entertainment

6 Horeca / shops

7 Sport

8 Te huur

9 Op de camping

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Fiets-Fun  Camping-Fun, Farmcamps, Gustocamp, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, Gofun, BestCamp op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFiets-Fun  Camping-FunFarmcampsGustocampBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurGofunBestCamp
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.