Enquête uitslag

Met trots presenteren wij u hieronder de resultaten van onze online enquête

Het totaal oordeel van onze site bezoekers

Uit onderzoek onder onze site bezoekers blijkt dat zij zeer tevreden zijn over onze site. Maar liefst 90% van de bezoekers op onze site zegt tevreden tot zeer tevreden te zijn. Dit is toch een schitterend compliment voor een site die pas 2 jaar online is. Dit is voor ons het mooiste compliment om te krijgen. Dit sterkt ons om door te gaan met het uitbreiden van onze site.

Wat mag u van ons verwachten? Nog meer tools Een totaal interactieve site, waar u als camping uw accommodaties verhuurt en waar kampeerders met elkaar en u communiceren. De 1e stappen hiervoor zijn gezet met een persoonlijk bezoekkers account, met daarin het geven van meningen en ervaringen over uw camping. Maar ook het opslaan en onthouden van favorieten (zie zoekgemak). Natuurlijk biedt zo'n account in de toekomst onuitputtelijke mogelijkheden. Hiervoor hebben wij al meerdere uitwerkingen klaar liggen voor in de nabije toekomst.

Kinderlijk eenvoudig zoeken op Camping Assist

Zoals u ziet is maar liefst 94% tevreden over het zoekgemak op onze site. Al die extra's die wij hebben toegevoegd om het zoeken te vergemakkelijken worden dus zeer gewaardeerd. Het gemakkelijk en overzichtelijk kiezen tussen land, streek en/of provincie. Het zoeken in camping op naam of het zoeken met behulp van trefwoorden in alle teksten. De zoekpagina 'uitgebreid zoeken'. Het onthouden van de laatst bekeken campings. Noem het maar op. Dat maakt Camping Assist zo gemakkelijk om mee te werken.

Nu geheel nieuw en revolutionair op het gebied van camping sites; bewaar uw favoriete campings op camping Assist.
Kent u dat ook? U bent aan het zoeken naar een leuke vakantie bestemming. Na een tijdje zoeken heeft u een aantal campings gevonden die u interesseren. Nu zult u die vaak moeten uitprinten om ze te vergelijken en te onthouden. Dit is bij ons verleden tijd. Door op te klikken tijdens uw zoeksessie selecteert u uw leukste campings en slaat u deze op als favoriet. Het is zelfs mogelijk om je favoriet op te slaan op een persoonlijk account en later waar ook ter wereld weer gewoon op te vragen. Welke site heeft zulke mogelijkheden? Camping Assist!

Uitstraling en herkenbaarheid van Camping Assist

Camping Assist heeft een rustige maar functionele uitstraling. Zonder knipperende en afleidende advertenties. Maar liefst 41% is hierover zeer tevreden. In alle rust kunt u bij ons naar een camping zoeken zonder dat u wordt afgeleid.
U hoeft nu er alleen nog maar voor te zorgen dat uw advertentie er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet en dat men U kiest en niet de camping bij u om de hoek.

En dit hoeft niet eens veel geld te kosten. Voeg een aansprekende tekst met veel kernwoorden toe en vul al de gevraagde informatie in op uw beheerpagina. Of met aantal pakkende afbeeldingen die uw camping weerspiegelen erbij en al vanaf 5 cent per doorlink naar uw eigen site bent u volledig adverteerder. Met ons budget beheer weet u altijd wat u betaald.

Door adverteertegoed aan te vragen bent u direct adverteerder. Want uw camping moet er uit springen. Bij camping Assist kunt u zelf uw prominentie reguleren door het bedrag per klik te verhogen of te verlagen. Laat het vakantiegevoel waar u voor staat de leidraad zijn en adverteer op Camping Assist.

Uw menig over de Advertentie waarde

Uit de door campingbeheerders ingevulde enquêtes merken wij dat u nog niet geheel vertrouwd bent met Camping Assist. Daarom hebben wij nu heel veel extra's toegevoegd. Hierdoor kunt u uw camping nog beter promoten. Kijk bijvoorbeeld naar alle campings op kaart. Door meer onderscheid te maken in adverterende en niet adverterende campings komt u als adverteerder veel beter naar voren. Ook het aantal te tonen campings per kaart is sterk gereduceerd. Zodat u als adverteerder minder concurrentie ondervindt op de hoofdkaart.
Maar ook het aantal bezoekers op onze site Is enorm gestegen en stijgt nog steeds.
Camping Assist biedt u ontzettend veel mogelijkheden om uw camping te promoten.
Op welke site kunt u immers uw eigen huisjes te huur aanbieden. Zie hoe innovatief wij de mogelijkheden van het internet gebruiken. Hoe interactief onze site opgebouwd is. Wij maken gebruik van de laatste nieuwe technologieën en toepasbaarheden waardoor camping Assist zelfs met meer dan 2000 campings, nog steeds zeer snel is.
Twijfelt u nog steeds over camping Assist? Doe dan mee aan deze winter actie. Koop een klein bedrag aan adverteertegoed (minimaal €50, -) Zonder verdere verplichtingen achteraf. En adverteer tot 1 maart gratis. Want zo raakt u pas werkelijk vertrouwd met Camping Assist.

Hoe adverteert u op camping Assist?

Log in op de beheerpagina van uw camping. Heeft u geen inloggegevens, dan kunt u deze aanvragen via wachtwoord vergeten. Ga naar het tabblad promotie. Kies voor opwaarderen en voer het door u gewenste bedrag in en druk op verzenden. Vergeet niet uw bedrag per klik en budget in te stellen. Controleer ook even de andere tabbladen of alle informatie nog correct is.
Mocht u kiezen voor de gratis vermelding. Dan is optimalisatie van uw vermelding ten zeerste aan te raden. Doe dit minimaal 1 keer per jaar zodat mensen geen verouderde informatie over u aantreffen. Dit ook omdat er regelmatig nieuwe functies en tools toegevoegd worden. Wij zijn zeer blij met uw vermelding van uw camping op onze site. Profiteer mee van al die tevreden bezoekers en maak daarmee onze site nog aantrekkelijker. Kijk hier voor meer informatie over het promoten van uw camping op onze site.
Doe mee aan onze nieuwe enquête en maak elk kwartaal kans op €10,-, €20,- of €30,- euro adverteertegoed.

Canvas Holidays, suncamp, AllCamps, go4camp, Rent a Tent, Farmcamps, Gustocamp, Fiets-Fun  Camping-Fun, Boerenbed, koko holidays, Family Holidays, Tentholidays, Tsjechoreizen, Carazur, BestCamp, Gofun op CampingAssist Canvas HolidayssuncampAllCampsgo4campRent a TentFarmcampsGustocampFiets-Fun  Camping-FunBoerenbedkoko holidaysFamily HolidaysTentholidaysTsjechoreizenCarazurBestCampGofun
CampingAssist.nl maakt gebruik van cookies.